nem kizárólag ügyfélszolgálatosoknak

2020. március 25. 09:30 - ugyfeles

Új emberfajt találtak! - Homo Phicer

Mint az köztudott tény, a történelem folyamán nemcsak egy emberfaj létezett. A Homo Sapiens Sapiens mellett a Homo Neanderthalensis, közismertebb magyar nevén a neandervölgyi ember, sokak számára ismerősen csenghet mint mára már kihalt emberfaj. Az utóbbi száz évben pedig több és több emberfaj került elő a történelem homályából.

Most viszont nem egy régi emberfaj került elő, hanem egy teljesen új emberfaj alakult ki, amely sajnos (vagy szerencsére) nem a képregényekből már ismert mutáns a Homo Sapiens Superior, hanem a Homo Phice, egyesek szerint pontosabb megnevezés a Homo Phicer (ejtsd: hómofisz vagy hómofiszer), közismertebb nevén, az otthonról dolgozó emberfajta. A tudományos áttörésre való tekintettel a teljes cikket eme különleges fajnak szentelem.

A homo sapiens sapiens fajtájától nem sokban tér el viszont jellemzői nagyon is szembetűnőek. Továbbá a homo phicer új fajként történő katalogizálásában perdöntő volt, hogy úgy tűnik csak saját fajtáján belül szaporodik, amennyiben egyáltalán közösülést hajt végre. Ellenkezőjére még nem találtak bizonyítékot, így kétségtelen, hogy biológiai definíció szerint új fajról beszélhetünk. 

Küllemében egyértelmű azonosító jel, hogy bár bipedális (két lábon történő) járásra képes, testtartása előrehajló, csigolyái görbületét tekintve életviteléhez alkalmazkodó, fordított J betűre emlékeztet. A testtartása nagyban elősegíti kedvenc elfoglaltságát a monitor előtt ülve mobiltelefon ölben használatát. Egyesek szerint a faj kifejezett szépsége ez a testtartás, hiszen Fibonacci spirálhoz hasonló formát eredményez.

Szintén külső jellegzetessége a hímeknél kifejezetten az arcon megnövekedett testszőrzet, valamint a haj különböző mértékben történő ápoltsága. Ennek a fajnak kifejezetten fontos saját feromon-háztartása, ezért is kerül a vízzel való érintkezést, amennyiben teheti. Öltözködését tekintve mindenekelőtt a kényelmet preferálja és nem szempontja a változatosság.

Viselkedését tekintve bár a legtöbb emberfajta társas lény, a Homo Phicer ez alól kivételnek minősül. Társas igényei elsősorban közvetetten, speciális kommunikációs eszközökön keresztül történik. Sokan kivételes technikai adaptivitást tulajdonítanak ennek a fajnak, jól alkalmazkodnak a modern eszközökhöz, információink szerint mégis feldolgozott fatermékekkel végzik nagyobb dolgaikat.

Fontos, hogy a Homo Phicer nagyon félénk és érzékeny életforma, ezért csak két méter távolságra közelítsük meg őket maximum, és fogjuk vissza köhögési vagy tüsszentési ingereinket, amivel elijeszthetjük őket. Veszély észlelése esetén menedékhelyükhöz a mosdókagylóhoz menekülnek, és rituális kézfertőtlenítéssel próbálják elűzni a gonosz szellemeket.

Ha esetleg találkozunk velük tartsuk be a kellő távolságot, és tiszteljük félelmeiket, hiszen elvégre mindannyian emberek vagyunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ugyfeles.blog.hu/api/trackback/id/tr2815535626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
nem kizárólag ügyfélszolgálatosoknak
süti beállítások módosítása